Facelift

Föryngrande Ansikts-spa

* 60 MINUTERS FÖRYNGRANDE SKÖNHETS SPA med fokus på ansiktet unna dig otroligtskön behandling med ett omedelbart förungrande resultat för ditt ansikte och dekolltage. Effekten varierar med hudtypen. vissa får väldigt stor effekt och andra får lite mindre. för att du själv ska se skillnaden så tar vi en före-och efterbild.


*SPA PROCEDUR- 60 minuter.


*Först resngör jag ditt ansikte och dekolltage grundligt för att förbereda för ansiktsmasken.


*Sedan lägger jag på en ansiktsmask som stärker och strammar upp.


*Under tiden masken stelnar och verkar( 35 min)så får du välgörande massage på dekolltage och armar, sedan händer fingrar och därefter benen från knäna och ner samt fötter och tår. Massagen utförs med kallpressad ekologisk sesamolja.


*Efter att masken har verkat så rengörs huden igen och återfuktas därefter med en lätt specialkräm innehållande bland annat Hyaluronsyra, Aloe vera, jojoba, lösligt kollagen och silkesaminosyror(100% fri från papameter och sulfater) som masseras in med lätte strykningar.


*SÖNA HÄLSOEFEKTER- av denna spabehandling

-Förbättra utseendet på fina linjer och rynkor

-Avslappnande och avstressande

-Dörbättra utseendet på huden fasthet och ton

-Återfuktande och uppstramande

-Lyxigt för både kropp och själ


*SPECIAL - KOMPISBEHANDLING - 700:-

Dela en föryngrande och skön upplevelse med kompis.

Ni får bägge behandling med ansiktsmask(massage ingåt inte)      endast 700:- för er bägge  VARMT VÄLKOMMEN att höra av dig om du har några frågor så berättar jag gärna mer.Efteråt raderar jag bilderna. IR-madrass

I denna behandling kommer du att ligga varmt och skönt på en IR-madrass. Den främjar lymfflödet, tillför behaglig värme, lindrar inflammationer, stela leder och muskelsmärta.Välkommen att boka tid