OM

Om mig

 

Jag heter Madelen Agi och har hela mitt liv varit intresserad av kropp och hälsa.


Så nu, på grund av mina tidigare hälsoproblem som jag haft genom åren, såsom utbrändhet, ångest, fibromyalgi, whiplash och artros har jag bestämt mig för att göra något åt problemen. Både med tanke på hur jag själv har mått och för att kunna hjälpa andra.


Många gånger bidrar värk till att man äter mycket smärtstillande mediciner, med ökande doser år efter år. Jag vet själv hur det var.
Min hälsa blev sämre och sämre tills jag för några år sedan kom i kontakt med andlighet. Jag kände mig född på nytt och det väckte intresset att gå ännu längre i min egen läkningsprocess och även i utbildning.


Det började det hända saker med mitt sinne och kropp. Jag började kunna gå upp ur sängen på morgonen och kände mig bättre dag för dag...Jag är Herb Pharma naturterapeut med inriktning på blodanalys i torrblod och i levande blodet, öron akupunktur, högteknologisk akupunktur med Qi-power där vi behandlar med ett infrarött ljus och med nålar, örtbaserade tillskott är ett självklart val för att främja de naturliga läkningsprocesserna vi alla har inom oss.


Jag kan inte säga att jag är helt frisk, men jag kan hantera min värk utan att jag stoppar i mig smärtstillande. Jag har fortfarande mina svåra stunder men jag lever ett helt annat liv.


Alla är värda att må bra. Varmt välkomna till mig!


Din Herb Pharma naturterapeut

Madelen Agi